Ti mondtátok

“Nagyon jó hangulatban telnek a felszabadító, tisztító kezelések. Erős, de kíméletes hatások. Nagyszerű segítség, amikor el akarod indítani magad egy jobb úton. Biztos támasz, amikor úton vagy, és segít kikászálódni, ha belegabalyodtál magadba.”

Tóth Andrea a hangterápiás és az Access Bars® kezelésről

 


“Mindenkinek ajánlom a Bars kezelést. Kipróbáltam és napokon belül érezhető volt a pozitív változás.  A fogadtatás is olyan volt, hogy jó volt megérkezni. Köszönöm! 😘”

Sándor Miklós az Access Bars® kezelésről  

 


“A kezelés során sikerült a tudatalattimmal kapcsolatba lépni, olyan képek jöttek elő, melyek választ adtak kérdéseimre. Azóta jobban sikerül megértenem felettes énem és szellemi vezetőim útmutatását. A kapcsolataimban érezhető változás állt be. A kezelést követő 6 napban többször voltam frusztrált és elkezdtem kételkedni önmagamban és az emberekben körülöttem, a felém való lojalitásukban, ez azonban a feldolgozás és a félelmekkel való szembenézés, a fejlődés része. Azóta viszont szabad és magabiztos érzés tölt el. Tehát mindenkinek azt javaslom, ne ijedjen meg a kezdeti nehézségektől, vegyen több kezelést, és szabaduljon meg a múlt kísértő félelmeitől és nehézségeitől.” 

 Varga Rita az Access Bars® kezelésről

 


 

“Jó szívvel ajánlom. Lelkes munkatársak, jó szervezés, élmények. Látogassatok el hozzájuk!”

Oroszi Evelyn a programjainkról


“Nagyon tetszett a Valentin-napi páros kezelés, Ági és József végtelenül kedvesek voltak, köszönjük szépen! Hálásak vagyunk a lehetőségért! 🙂☺”

Szőkéné Detty a Valentin napi páros kezelésről /Access Bars® és masszázs/