Meditációk

 

Teliholdmeditáció: teremtsünk együtt, 100-szoros erővel!

 

Ismét közös meditálásra hívunk téged: ezúttal a Telihold-Újhold energiáját, erejét használjuk ki a közös teremtésre.

Az újhold és a telihold mindig nagy energiákat mozgat meg az életünkben. Újholdkor új energiák jönnek be az életünkbe, új dolgokat érdemes elkezdnünk, mert ekkor löketet kapunk az új dolgok bevonzására. Ekkor kezdjünk el tornázni, böjtölni vagy új szokást felvenni! Teliholdhoz igazodik a menstruációs ciklus, az ár-dagály jelensége, és ahogy fogy a telihold, úgy kell a fogyókúrát is alakítani, hogy mi is fogyjunk…

A telihold energiája 100-szorosan teremt, ezért ilyenkor különösen érdemes a jövőre néző meditációkat végezni, hogy rendszeresen irányításunk alá vonjuk életünk szekerét. A minket körülvevő világ mind rezgés, éppen úgy, mint mi magunk. A világmindenség 100%-ban rezgés: ebből 95% energia és információ, míg csak a maradék 5% az anyag. Mi magunk is mindannyian rezgések is vagyunk, éppen ezért ezek által a rezgések által tudjuk elindítani a teremtést az életünkben. Ahogy a mérnöknek az agyában születik meg először a ház, majd a keze által az alaprajz, és a kőművesek által a kész épület, mi is így teremtjük meg az életünkben a jövőt, úgy, hogy kisöpörjük előtte a negatív dolgokat az életünkből.

A meditáció helyszíne:  Flow Stúdió – 1071 Budapest, Damjanich utca 38.

A meditáció időpontja:

2019. augusztus 15. csütörtök, 18:30-20:00

2019. szeptember 13. péntek, 18:30-20:00

2019. október 13. vasárnap, 17:00-18:30

2019. november 12. kedd, 18:30-20:00

 

Hozzájárulás a programhoz: 2500 Ft.
A meditációt vezeti: Czidor Mária

Kérünk, hogy amennyiben biztosan jönnél, jelezd részvételi szándékodat, az info@nekemigyjo.hu e-mail címen, hiszen a létszám limitált lesz, max. 20 főt tudunk fogadni! Köszönjük!

Kérünk, hogy a program előtt néhány perccel érkezz meg! A zavartalan meditáció érdekében a későn érkezőket már nem tudjuk fogadni, ezért megértésedet kérjük.

Nagy-nagy szeretettel várunk téged!
Ha bármi kérdésed van, keress bátran:
Farkas Ágnes 70 319 30 60
E-mail: info@nekemigyjo.hu

 

Tízmilliószoros napi teremtő meditáció

 

Mi is az a Tízmilliószoros nap?

A tibetiek hite szerint a Föld minden évben négy alkalommal halad át egy olyan olyan energiasugáron, amely megtízmilliószorozza a teremtő energiákat. E napokon minden egyes gondolatod, szavad, tetted és ennek minden következménye tízmilliószorosan hat illetve hat vissza rád. Amit fontos tudnod, hogy mindez igaz a pozitív és negatív gondolatokra is.

Ezért abban segítünk neked egy közös, vezetett meditációval, hogy túlléphess a téged hátráltató, vissza- illetve lehúzó gondolatokon, érzéseken és válassz helyette mást, válassz egy boldog, pozitív, felemelő, szeretetteljes világot magadnak! 🙂 Hiszen a döntés a Te kezedben van, vállalj hát felelősséget a saját életed alakulásáért! 🙂

A 2019-es év harmadik és negyedik tízmilliószoros teremtő napján éppen ezért egy közös meditációra invitálunk téged azért, mert ezeken a napokon gyógyulásod, teremtésed tízmilliószorosan is támogatva van, hihetetlen tisztulást érhetsz el! 🙂

 

Hozzájárulás a programhoz: 2500 Ft.

 

A meditációt vezeti: Czidor Mária

 

Időpont:

2019.07.06. szombat, 18:00-20:00

2019.11.18. hétfő, 18:00-20:00

 

Helyszín: Flow Stúdió – 1071 Budapest, Damjanich u. 38.

 

Kérünk, hogy amennyiben biztosan jönnél, jelezd részvételi szándékodat, az info@nekemigyjo.hu e-mail címen, hiszen a létszám limitált lesz, max. 30 főt tudunk fogadni! Köszönjük!

Kérünk, hogy a program előtt néhány perccel érkezz meg! A zavartalan meditáció érdekében a későn érkezőket már nem tudjuk fogadni, ezért megértésedet kérjük.

 

Nagy-nagy szeretettel várunk téged!
Ha bármi kérdésed van, keress bátran:
Farkas Ágnes

+36 70 319 30 60
info@nekemigyjo.hu