Képzések

 

 

Vizuáldiagnosztika, állapotfelmérés és a betegség üzenete kurzus – Test-Lélek Revízió 2. kurzus

 

A test a legkiválóbb jósa, tolmácsolója és tanácsadója lelkünknek, hiszen minden testi elváltozás a Lélek üzenete, legyen szó egy apró anyajegyről, nátháról vagy egy súlyosabb problémáról. Egy csapásra elmúlik minden testi tünet, mikor elolvassuk az elváltozás üzenetét. Csodálatos anyanyelvünk beszél a lélekről a test tünetein keresztül: valamiben fő a feje, töri a fejét, valamire fáj a foga, valamiben sántikál, összetört a szíve…

Egy-egy testrész egy-egy lelki terület “jelzőtáblája”. A kar problémái például a vágyott dolgokkal kapcsolatos lehetőségekről beszélnek. A könyök a karrierrel kapcsolatos tudatalatti információkat rejti, a talp az akaratot az előrehaladás érdekében, és a például a térd az alázattal összefüggő hátteret jelöli. És vajon a térd fájdalma a túlzott alázatot vagy pont az ellenkezőjét jelenti, azt hogy a személy nem tanúsít x dologban megfelelő tiszteletet? Erre a kérdésre a betegség típusa ad választ, mert egészen mást jelent a porc kopása, mintha valakinek recseg-ropog a térde illetve ha eltörik.

A kétnapos kurzus alatt, nemcsak a lélek üzeneteit olvassuk ki a testből, hanem megtanuljuk felismerni külső jegyek alapján a belső elváltozásokat, például a cukorbetegséget, a magas vérnyomást és akár a nőgyógyászati problémákat. Tudni fogjuk, mely testi jegyekből olvasható ki a vese alulműködése, az epekő, a vastagbélgyulladás, a harag, a szerelmi csalódás vagy az önzés állapota, vagyis a fizikumban megmutatkozó problémakör feltérképezése után látható lesz számunkra, hogy az adott betegség vagy érzékenység milyen lelkiállapotot és üzenetet jelöl. Így, a vizsgált személy nyitott könyv lesz a számunkra.

Előadó: Éva Ilona spirituális mentor, tanácsadó

Időpont: 2019. szeptember 21-22., szombat-vasárnap, 10-17 óra

Helyszín: Tündérképző, Budapest, V. ker., Galamb utca 4.

A 2 napos képzés részvételi díja: 25.000 Ft

Jelentkezés módja: Jelentkezni az info@nekemigyjo.hu e-mail címen lehetséges. Válaszüzenetben küldjük a számlaszámot és az utalással/befizetéssel egyúttal biztosítjuk a részvételt a tanfolyamon.

E két napos tanfolyam másik része a TEST-LÉLEK REVÍZIÓ 1., szintén két napos kurzus: https://www.facebook.com/events/2285072374943735/. A Test-Lélek Revízió 1. és 2. kurzusa külön-külön is látogatható, sorrendjük felcserélhető. Az összesen 2×2 napos tanfolyam után vizsgalehetőséget és oklevelet biztosítunk. S hogy mi leszel, ha mindezt tudod? Corpus-spirit revisor, azaz spirituális test-lélek revizor és vizuáldiagnoszta.

A Test-Lélek Revízió 1. és 2. kurzusa külön-külön is látogatható, sorrendjük felcserélhető.
Vizsgaidőpont: szervezés alatt
Vizsgadíj: 6500 Ft

Szeretettel várjuk jelentkezésedet!
Farkas Ágnes
+36 70 319 30 60
Békésy József
+36 30 755 42 82
info@nekemigyjo.hu

 

Arc- és testolvasás tanfolyam 

TEST-LÉLEK REVÍZIÓ 1. – Sors, lélek, személyiség a testi jegyekben és a viselkedésben, vagyis mi rejlik a külső mögött? (A Sorsod az arcodra van írva című sikeres előadás komplexitása)

Az ember Isten által egy logikusan felépített lény, vagyis a lélek tökéletesen megmutatkozik a testi jegyekben, illetve a külső tökéletesen leképezi a belül lakozó lelket. Másként fogalmazva a lélek a testen keresztül nyilvánul meg. A csodálatos TEST-LÉLEK REVÍZIÓ tan a külső jegyek alapján térképezi fel a lélek állapotát, mely szerint a fiziológiánkban megmutatkozik a tudatalattink, a születési cél, a vágy energiája, az öröm és a betegség egyaránt. Vajon mit jelent a hosszú láb, a beszéd közbeni erős gesztikuláció, a cimpa nélküli fül, az eltűnő körömhold, a duzzadt szemhéj? Honnan tudható, hogy a másik éppen füllent vagy igazat mond? Milyen testi megnyilvánulása van a megbízhatóságnak? Ezekre és még sok más kérdésre kapunk választ a TEST-LÉLEK REVÍZIÓ logikusan felépített rendszere által.

Tematika
1. nap: testalkat, testfelépítés, koponya, arc és szem revízió
2. nap: haj és köröm revízió; mozgás, mozdulat, gesztikulálás, hang revízió

Előadó: Éva Ilona /EvvaLena spirituális mentor, tanító, író

Időpont: 2019. szeptember 28-29., szombat-vasárnap, 10:00-17:00

A 2 napos képzés részvételi díja: 25.000 Ft

Jelentkezni az info@nekemigyjo.hu e-mail címen lehetséges. Válaszüzenetben küldjük a számlaszámot és az utalással/befizetéssel egyúttal biztosítjuk a részvételt a tanfolyamon.

E két napos tanfolyam másik része a TEST-LÉLEK REVÍZIÓ 2., szintén két napos kurzus: https://www.facebook.com/events/1681904981985595/. A Test-Lélek Revízió 1. és 2. kurzusa külön-külön is látogatható, sorrendjük felcserélhető. Az összesen 2×2 napos tanfolyam után vizsgalehetőséget és oklevelet biztosítunk. S hogy mi leszel, ha mindezt tudod? Corpus-spirit revisor, azaz spirituális test-lélek revizor és vizuáldiagnoszta.

A Test-Lélek Revízió 1. és 2. kurzusa külön-külön is látogatható, sorrendjük felcserélhető.
Vizsgaidőpont: szervezés alatt
Vizsgadíj: 6500 Ft

Szeretettel várjuk a jelentkezéseket!
Farkas Ágnes 70 319 30 60
Békésy József 30 755 42 82
info@nekemigyjo.hu