Előadások

 

Sorsod az arcodra van írva – az arc- és testolvasás rejtelmei

 

A külsőd, a mozdulataid pontosan elárulják, milyen személyiség vagy, mire teremtődtél, mi a feladatod, merre menj, ha azt akarod, hogy boldog légy. Vajon mit üzen a széles száj, a fitos orr, a távol ülő szemek és a bozontos szemöldök? És vajon mit jelent a táncoló járás, az ökölbe szorított kéz, a rebegő szempilla? Vajon honnan lehet tudni, hogy a másik igazat mond és tisztességesek-e a szándékai? E titkokba nyerhetünk bepillantást ezen a rendkívül érdekesnek ígérkező estén, Éva Ilona spirituális mentor, tanító, író előadásán.

Előadó:
Éva Ilona EvvaLena Királyné spirituális mentor, tanító, író
Fő szakterület: személyiség- és párkapcsolat-elemzés, -javítás

Időpont:
2019. szeptember 15., vasárnap, 16:00-18:00

Helyszín:
Flow Stúdió
1071 Budapest, Damjanich utca 38.

A jegyértékesítés elővételi formában történik és előzetes regisztrációhoz kötött. A helyszínen jegyvásárlásra már nem lesz lehetőség.
Az estén való részvétel díja: 2400.- Ft.

Kérünk benneteket, hogy részvételi szándékotokat az info@nekemigyjo.hu e-mail címre jelezzétek telefonszámotok és postacímetek megadásával (amelyre a számlakiállítás miatt van szükségünk)!

Kérünk mindenkit, hogy ha lehetséges, akkor az előadás kezdete előtt kb. negyed órával előbb érkezzen meg! A helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

Az esetleges helyszínváltoztatás jogát fenntartjuk, de amennyiben nagyobb terembe költöznénk, Budapest központi, tömegközlekedéssel jól megközelíthető részén leszünk.

Közvetlen, családias hangulatú összejövetelre várunk titeket, az előadás végén lehetőséget biztosítunk kérdések feltételére.

Várunk titeket nagy szeretettel!

Farkas Ágnes és Békésy József
info@nekemigyjo.hu
+36 70 319 3060