Csapatunk

Farkas Ágnes vagyok, a Nekem így jó megálmodója. Újságíró, gyógypedagógus-pszichopedagógus, Access Bars kezelő, Access testkezelő, hangterapeuta, svédmasszőr… Mindig is úgy gondoltam, hogy az életemet végig szeretném játszani és felnőttként csakis olyan dolgoknak szentelem az életem, amik nem csak engem, de a környezetemben élőket is emelik. Azt hiszem, éppen ezt az életet élem mostanra, mondhatnám: “Nekem így jó.” 🙂 Hihetetlenül hálás vagyok azért, hogy egy olyan társ szegődött mellém, aki szívét-lelkét adja minden tevékenységébe, aki elfogadó, befogadó, nyitott és nem utolsó sorban ragyog és ragyogtat. 🙂 Arra törekszem, hogy olyan programok sorát találjam/juk ki, melyek a test-lélek-szellem hármas egységének harmonizálását célozzák. Workshopjaink, előadásaink, meditációink, különféle kezeléseink, klubestjeink… mind azért születnek, hogy egy olyan helyet biztosítsunk vendégeinknek, ahol önmaguk lehetnek, bátran megnyílhatnak, biztonságban érezhetik magukat, ellazulhatnak, jelen lehetnek a pillanatban…

Határtalan szeretettel várom, hogy találkozzunk veled is! 🙂

E-mail: info@nekemigyjo.hu

Tel.: +36 70 319 30 60

 

Békésy József vagyok, svéd- és gyógymasszőr. A masszázsról mint a testre pozitív hatást gyakorló “passzív izommunkáról” már annyit írtak mások, ezért engedjék meg, hogy most megosszam másfajta, szerintem ugyanolyan fontos gondolataimat.

2013-ban, a sikeres szakvizsgám napján mondta egy tanárom, hogy lányok, srácok, a tananyagot, a masszázsfogásokat, a protokollt tudjátok, innentől mindenki magának alakítja ki a saját stílusát, ezért az a vendég fog örömmel és bizalommal visszajárni, aki nem csak hogy egy kellemes érzéssel, a fájdalom csökkenésével kel fel az ágyból, de hogy az az idő, amit a kezetek között eltöltött, lelkiekben is sokat adott neki és talán pont azért, amit ti magatok, a személyiségetek nyújtott részére. Nem más, hanem pont TI.

Vallom, hogy a masszázs nem csak egy fizikai segítség a vendég testi problémájára, de a masszőr és páciensének megfelelő összhangja oda-vissza hat testre-lélekre. Ha elfogadjuk, hogy egy negatív testi állapotban a lélek problémája is megjelenik illetve a lelki bajok hosszútávon fizikális elváltozást, fájdalmat, megbetegedést hoznak létre a szervezetben, akkor könnyen elfogadható az az álláspont, hogy milyen fontos az emberi test teljes összhangja. Ennek kialakításában a páciens mellett a masszőrnek is fontos szerep jut. Lazító, relaxáló masszázsom közben a svéd- és a gyógymasszázs alapjait használom, kiegészítve köpöly- és ringatástechnikával. Igény szerint teljes testet és testrészeket is masszírozok, az esetleges problémás területekre nagyobb hangsúlyt fektetve.

Egy egyedi, kényeztető, fájdalomcsökkentő masszázsra várom kedves vendégeimet a J.O.Y. Életmód Központban.

E-mail: info@nekemigyjo.hu
Tel.: +36 30 755 42 82