Access Bars®kezelés

 

Az Access Bars® kezelés során ún. “Bar”-okat futtatunk: ezek olyan pontok a fejen és az arcon, amelyek eltárolták a valaha magunkévá tett összes nézőpontunk, hiedelmünk, gondolatmintázatunk elektromágneses lenyomatait, olyan gondolatokat, előítéleteket, szabályokat, amikhez idáig ragaszkodtunk.

 

 

A kezelés rendkívül lazító, kellemes, egy finom fejmasszázshoz hasonlítható leginkább. Ennek során véglegesen törlődnek az életünket korlátozó hitrendszerek stb., így befogadóvá válunk az új dolgokra. Miközben kényelmesen elfekszel egy masszázságyon, kezelőként egymás után helyezem ujjaimat a fejeden és arcodon található pontokra, melyekből összesen 32 van. A “Barok futtatása”, vagyis a pontok érintése következtében mikrokisülések keletkeznek és azonnali változások történnek az agyban. A pontok olyan területekhez kapcsolódnak, mint az öröm, szomorúság, pénz, gyógyítás, kommunikáció, szexualitás stb.. A bárok futtatásakor lelassulnak az agyhullámok és hozzáférhetővé válnak azok a hitrendszerek, viselkedési minták, gondolatok stb., amiket gyermekkorod óta vagy akár előző életek óta futtatsz. A pontok finom, gyengéd érintésével mindezek véglegesen törlődnek – ezen blokkok miatt nem voltál képes az el- és befogadásra.

 

A kezelést követően, attól függően, hogy mennyire állsz készen a változásra, bármilyen álmodat, célodat, vágyadat képes leszel megvalósítani. Legrosszabb esetben úgy érzed majd magad, mintha egy nagyon kellemes masszázsban részesültél volna, legjobb esetben pedig AZ EGÉSZ ÉLETED MEGVÁLTOZIK! 

  

A kezelés után:
– csökken a stressz-szint
– oldódik a szorongás
– jobb minőségű lesz az alvás
– befogadóbbá válsz
– új nézőpontjaid lesznek
– könnyedséget, örömet érzel
– tudatosabbá válsz
– hiperaktivitás, figyelemzavar esetén kedvező hatás
– javulhat az egészségi állapot…

Az életben minden könnyedén, örömmel és ragyogva árad felém!® 

 

Szeretettel várlak! 🙂

Farkas Ágnes

+36 70 319 30 60

info@nekemigyjo.hu